20 Års Jubileum 26-27.08


Jubileum

 

I jubileumshelga vår 26. og 27. August har vi fått fatt i storfint besøk!!

Blue Confusion TCJVetrhus

 

Fredag åpner Tiger City Jukes ballet kl. 2200..

Lørdag fortsetter vi med JAM fra 1500, da er Blue Confusion Husband. Men de kommer på igjen 2100 og spiller frem til 2200.

2200 er Vetrhus Blues Band klare til å avslutte jubileet vårt.

CC: 200/250 på konsertene fredag og lørdag, 50/100 på JAM lørdag, helgepass 300/450

Biletter kan kjøpes på KafeK. NB! Begrenset antall helgepass!

Tiger City Jukes:

De her gutta spilte første konserten for oss for 20 år siden, og de er ikke blitt noe dårligere det kan vi love!

Tiger City Jukes er tilbake i sin opprinnelige form som et bluesband med et særegent uttrykk og sterke orginallåter.
Med historie tilbake fra 1995, utallige konserter og turnéer og fire kritikerroste cd utgivelser i bagasjen, er det nå mulig for trofaste fans å få en god, fet porsjon av Tiger City Jukes igjen.
Etter å ha jobbet med Moonlight Crying prosjektet, hvor de har utforsket nye klangbilder en periode, er de tilbake i det opprinnelige sporet med sin energiske, hardtsvingende musikk.

Knut Eide (voc/git), Harald Stokke (git), Atle Rakvaag (bs) and Espen Moen (dr).

Vetrhus Blues Band:

I 1991 ble Vetrhus født. På en gammel husmannsgård oppi Oddadalen kunne man en sen vinternatt høre de første skrikene og med litt velvilje kanskje begynnelsen på en gitarsolo og et trommebrekk. De første skrittene ble gjort i tunet, og Vetrhus vokste raskt, treningsgrunnlaget ble gjort i en gammel silo, som fungerte som øvingslokalet.

I dag er Vetrhus blitt et voksent band som har tatt de Norske bluesscener med storm, bandet har en egen evne til å ”fange” sitt publikum og ta dem med seg på en tur gjennom sin heftige, råe og energiske musikk verden. Vetrhus viser en ekte entusiasme og spilleglede fra scenen som du sent vil glemme, det er praktisk talt umulig å sitte rolig på stolen når Vetrhus-toget kommer opp i stor fart, og det skjer fra første låt.

Vetrhus har besøkt flere av de store festivalene Norge, Notodden, Hell, Skånevik, Bragdøya og Osøren for å nevne noen. Flere Norske bluesklubbene har også lært de trivelige karene fra Odda å kjenne. Bandet har høstet gode kritikker både live og på plate, og er flittig spilt på landsdekkende radio, Vetrhus har også spilt live på Radio p4.

Vetrhus har i dag sin beste besetning noen gang, og på en konsert med Vetrhus kan du oppleve individualister i halsbrekkende stunt samtidig som du kan oppleve driv og samspill av ypperste klasse. Det kan ofte bli litt ”sirkus” men det er tøft og rått, akkurat sånn som vi liker det.

Helge Tverdal: vocal
Daniel Kambestad: munnspill
Kjell Arne Bauge: gitar
Kjetil Huus: bass
Bjørn Moe: trommer

Blue Confusion:

Blue confusion er et bluesrockband fra Skien.

Vi spiller kjente coverlåter av gromme artister som Johnny Winter, Walter Trout etc. Med det klassiske oppsettet bass, gitar, trommer og vokal, ligger Blue Confusion i det litt mer rocka hjørnet. Bandet har holdt det gående siden 2007 og er kjent for godt driv og god stemning på konsertene.

Bjørn Erik Brenne (vokal), Frode Guttulsrud (gitar), Tormod Løve (bass), Bjørn Nilsen (trommer)