12977175_10201807397823488_3561855764093670016_o.jpg

KONSERTER

De neste konsertene ... 

Smog.jpg

Kalle Bratsberg & Smog

19 februar på Kafe K.

SMOG er en bluesrock trio fra Skien-Larvik, bestående av:


Kalle Bratsberg - Gitar & Vokal
Torger Bakke - Bass & Vokal
Rune Erling Pedersen - Trommer

Blues og rock inspirert musikk fra 60-70 tallet.
Smog ble etablert i 1988 og har siden starten spilt på klubber, festivaler, bluescruise og andre arrangementer.
Bandet har opparbeidet seg et bredt repertoar innen blues/rock, og stadig nye låter kommer til.
Trioen spiller andres låter i egne versjoner, med fritt spillerom og improvisasjon, og består av meget rutinerte musikere med bred erfaring fra musikkscenen i Larvik og Grenland. Dette er musikere som har holdt på siden 70 tallet, noe som også preger trioens lydbilde og fremførelse.

CC: 250/300

Presseskriv Vetrhus KafeK 16 oktober.jpg

Vetrhus Bluesband

16 oktober på Kafe K.
TCJ1.png

Tiger City Jukes

20 november på Kafe K.

TCJ har vært et av Norges ledende bluesband siden starten i 1995. De har seks kritikerroste album i katalogen, og stilen deres har forandret seg fra tilnærmet klassisk Chicagoblues i starten i mot en mer sumpete rock vibe på de senere albumene. På de to nyeste albumene er det dratt inn elementer fra flere stilarter, men fremdeles ligger det en vibrerende sumpete bluesfeeling i fundamentet.

Knut Eide - vokal/gitar

Harald Stokke - gitar

Atle Rakvaag - bass

Espen Moen - trommer

Tiger City Jukes er som så mange andre band, veldig klare til å komme ut av koronatåka. Bandet rakk akkurat å gi ut «Live i Artilleriverkstedet» på dobbel vinyl i mars 2020, før landet gikk rett i nedstenging.

Nå gleder gutta seg til å komme tilbake til Porsgrunn og Grenland Blues og Rootsklubb, etter å ha flyttet på konsertdatoen to – tre ganger siden koronaen traff.

Tiger City Jukes har vært i sving siden 1995, og har turnert aktivt på bluesklubber og festivaler over hele Skandinavia, BeNeLux og Florida USA. Bandet har seks kritikerroste plateutgivelser på samvittigheten, og musikkstilen har svingt fra shuffle- og swingbasert blues i begynnelsen, til et litt mer sumpete rockeuttrykk i dag. Plata «Moonlight Crying» (2012) er et eksempel på dette, med musikk litt på siden av den ordinære bluessjangeren.

På den siste utgivelsen «Live i Artilleriverkstedet», ble bandet utvidet med mannskaper fra «Moonlight Crying» innspillingen, og på det meste var ni musikere i sving på scenen. Bandet har jo etter hvert et stort repertoar å plukke musikk fra, så her er det alt fra swingende shuffle til sumpete, mollstemt rock.

Bandet turnerer nå som en kvartett med Knut Eide og Harald Stokke i front, og med Atle Rakvåg og Espen Moen på henholdsvis bass og trommer.

www.facebook.co/tigercityjukes

www.tigercityjukes.com

Kurt Slevigen&Arne Fjeld Rasmussen.png

Kurt Slevigen & Arne Fjeld Rasmussen Band

18 desember på Kafe K.

Kurt Slevigen og Arne Fjeld Rasmussen med band

Kurt slevigen; sang og gitar, har spilt i ulike bluesband fra ca. 1980. Først i Bergen, så et par år i Trondheim hvor han deltok på Trondheims Bluesklubb sin jubileumsplate «Five long years»

Havnet i Oslo og startet etter hvert band sammen med munnspiller Eirik Sandnes.

Helt fra start var det chicago-blues fra 50 og 60 tallet det handlet om. Etter noen år startet de Chicago Bound, som gav ut plate «Rockin feet»
Fra ca. år 2000 har han hatt eget band, hvor Arne Fjeld Rasmussen har vært med på munnspill litt til og fra, både på konserter og platen «West side from the east side»

Både Arne og Kurt deltok på Norwegian Blues adventure i Royal Albert Hall i 2019.

Arne Fjeld Rasmussen har spilt med de fleste ledende bluesmusikere, men er mest kjent for sin lange fartstid med Vidar Busk & his True Belivers, som i disse dager kommer med en kritikkerrost plate.

Kurt og Arne atter en gang kompet av «Dysa Groovers»
Tom «Dysa» Stølan har spilt trommer rundt omkring i Europa samme nmed Kurt og Hooter i The Hooters Blues Band og er en bluestrommis som er mye brukt av diverse blues artister.

Helge Lund har spilt bass i en årrekke og spesielt blues se siste 20 åra  

 
Presseskriv Vetrhus KafeK 16 oktober.jpg