top of page
  • Forfatterens bildeGrenland Blues og Roots Klubb

Dust my Blues 16.05-2020

Verdens første avgangsstudenter i Blues fant blåtonene sammen i 2018, og har siden jobbet for å servere publikumet sitt den brede sjangeren. Alle i Dust My Blues brenner for musikken, og selv om de er oppdratt i forskjellige sjangere, har alle evnet å bruke bredden sin til å rotfeste seg i røttene til rytmisk musikk.

Den originale katalogen utvides stadig, og bluesklassikerne du elsker kommer som perler på en snor. Bandet har gjestet Juke Joint Studio og jobber hardt med sine første utgivelser; den første finnes allerede på Spotify. Låtene har et ærlige og ujålete uttrykk.

Bandet har spilt i landsfinalen på Union Bluescup, mottok 8/10 fra Blezt under Notodden Bluesfestival, vært i studio med Little Steven (E Street Band), og besøkt mange av Norges flotte bluesklubber. Bandet er i full gang med å booke konserter for 2020, og gleder seg til å dele musikkopplevelsene sine med deg – både live og på nett.

DMB består av: Slagverk – Jarle Bergheim Bassgitar – Ingeborg Jenny Groseth Lapsteel gitar – Andreas Siljeholt Høidal Vokal – Elisabeth Moen Petterson Elektrisk gitar – Espen Rugstad Elektrisk gitar – Thomas Warenfors

Kafe K. Konsertstart 2100

CC: 200/250
13 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page