top of page
  • Forfatterens bildeGrenland Blues og Roots Klubb

Geir Bertheussen Band

Ettermiddagskonsert lørdag 16 desember kl. 15 - 18 på Kafe K.
Geir Bertheussen Band

Geir Milkman Bertheussen,Blues og Rootsorkan fra Senja, Milkman flyttet til Hovedstaden i 2020, men hadde allerede i 2019 nye backing musikere med seg på veien.

Geir Milkman har vært på veien i snart 4 tiår, i 2019 ble han nominert til Spellemannprisen for utgivelsen Southside som høstet gode kritikker landet rundt,også i bluesmagasiner i USA. April 2019 representerte han Norge i blueschallenge i Europa på Ponta del gada en øygruppe i Atlanterhavet,der han tok en hederlig 2 plass.

Geir Milkman Bertheussen synger og spiller munnspill, klassisk " down to earth" blues av høy klasse, stilmessig er det nok Chicagoblues og Texas shuffle, samt litt Americana har gjort repotuaret svingende og spenstig.Hardtsvingende blues og Rootsmusikk og stor showmannship er varemerke når Milkman er på scenen, og hele lokalet er Geirs scene.

Juli 2021 ble Health disease Geirs 7 utgivelse i katalogen gitt ut, 8 av 10 egenskrevne låter, som fikk flotte kritikker,Denne artisten og showmannen må bare oppleves på landets ,klubber,festivaler events.dette er ekte, rått og ærlig..Hits you like a Train.

Booking:Børge NordåsM: 91120094Mail: bnsubsea@gmail.com

3 visninger0 kommentarer

コメント


bottom of page