top of page
  • Forfatterens bildeGrenland Blues og Roots Klubb

Jensen Big Bad Bluesband

Fredag 22 april kl. 21 - 24 på Kafè K.

Jensens Big Bad Blues Band er et band som ble startet sommeren 2019. Det skjedde ved at vi tilfeldig vis befant oss på Notodden for å spille med andre band som vi var medlem av og så fikk Jensen spørsmål om han hadde et band som kunne spille på bluescampen. Da ringte han med Simen Hyllene som spiller trommer, Svein Skjerstad, som spiller Bass og Kenneth Sommerseth som spiller gitar og spurte om vi skulle ta en spillejobb. Jensen (altså undertegnende) skulle ta vokalen og rytmegitar. Som sagt så gjort. Vi hadde jo kjennskap til hverandre og spilt sammen i andre settinger og hadde en del låter vi kjente til sammen. Den spillejobben gikk så bra, selv om vi ikke hadde fått øvet noe, så vi ble spurt om vi kunne stille opp på samme sene to dager senere. Det gjorde vi og så satte vi oss ned og snakket sammen og ble enige om at dette vil vi fortsette med. Jensens Big Bad Blues Band var skapt Etter den sommeren på Notodden så påtok vi oss noen få jobber før Koronaen satte en stopper. En annen ting var jo at Jensen sona en dom og det var begrenset hvor mye permisjon han fikk. Men i 2020 så fikk Jensen frigang fra overgangsboligen i Oslo og vi begynte å øve sammen mer fast. Vi spilte på Notodden Bluesfestival 2020.

Navnet vårt sier jo «Big» og med fire medlemmer er jo ikke det helt riktig. Men vi har en greie med at vi ber med oss lokale musikere eller andre vi kjenner og tar dem med på enkelt oppdrag og vi er i en utvikling om dagen. Derfor så utvidet bandet med to nye medlemmer i år etter at de var med på noen spillejobber på Bluesn i Horten og ikke minst Kongsberg bluesklubb. Dette ga mersmak så det holder så i skrivende stund er vi seks stykker i bandet.

Sologitar/rytmegitar Kenneth Sommerseth Sologitar/rytmegitar Hans Petter Hansen eller bare «HP» Bassgitar Svein Skjerstad Trommer Simen Aasta Hyllene Koring og vokal. Synne Marie Haugen Vokal frontfigur. Jens Sverre Jensen Nystein eller bare «Jensen»

CC 250/300

23 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page