top of page
  • Forfatterens bildeGrenland Blues og Roots Klubb

Konsert med Nick Moss 21.09-2018

Den flere ganger «Blues Music Award» nominerte Chicagogitaristen Nick Moss og hans fremragende musikere i Nick Moss Band har i mange år mottatt fantastiske anmeldelser og priser for sine konserter og utgivelser. I 2017 fikk de bla. prisen for «International Artists of The Year» på German Blues Award.

I september kommer bandet sammen med en av USA’s fremste munnspillere Dennis Gruenling til Norge for å gjøre en turné i forbindelse med slippet av sitt nye album «The High Cost of Low Living» som gis ut gjennom legendariske Alligator Records i mars 2018. live Management er godt i gang med bookingen av turneen.

Nick Moss omtales som noe av det beste fra bluesbyen Chicago på mange mange år av bla. ikonet Buddy Guy og sammen med Dennis Gruenling, som blir sett på som en av USA’s desidert beste bluesrock/swingrock munnspillere på scenen kan vi garantere et fyrverkeri av en konsert.

Nick Moss Band & Dennis Gruenling vil være i Norge fra 30 august til 23 september og mange datoer er allerede booket, så ta kontakt raskt om dere ønsker konsert med bandet.

Nick Moss & Dennis Gruenling

Nick Moss live in Norway Nick Moss anmeldelser:

“Moss’ class shines through, which builds into a showcase of his fluency on the six-string.” Billboard.com

“ Den nerven, den feelingen og det trøkket som Nick Moss Band leverer live, er bortimot uten sidestykke. “ Bluesnews

“ While Moss was mentored by blues greats, blues royalty is in Michael Ledbetter’s blood.“ Tahoe Onstage

“Nick Moss is one of the most consistent current blues / blues-influenced artists. His style is a heavy blues with grit and sweaty grind.” Vintage Guitar

“Moss waxes pyrotechnic with an explosive six-string performance that storms out of your speakers like a bombing run.” About.com

“Nick Moss and his band are in fabulous form.” BluesBlast Magazine

Moss er en helt unik gitarist, låtskriver som er villig til å krysse grenser, gjøre endringer på den tradisjonelle bluesen for å hele tiden kunne utvikle seg som artist og gitarist, og på denne måten vinner han også nye fans hver gang han går på scenen. Hans overlegne talent er tydelig på sine studioalbum, men det er hans live-album og opptredener som får blueskritikerne til å sette ham i samme bås som noen av de største gitaristene i verden.

Stedet er KafeK!

CC: 300/350

2100 Dørene åpnes
2 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page