top of page
  • Forfatterens bildeGrenland Blues og Roots Klubb

Powersection

Ettermiddagskonsert lørdag 20 januar kl. 15 - 18 på Kafe K.Trond Graff, keyboardsJan «Pastor» Stenmo, gitar, vokalStein Ruud, trommerJan Willy Nomerstad, bass, vokalErik «E-Flat» Bentsen, sax, vokalGeir Finnstun, vokal, akustisk gitar, munnspill, munnharpe Powersection er et 6-manns blues/rock band som sper på med både funk og soul i sitt repetoar.Først og fremst får du her et band som er viden kjent både for sin spilleglede og profesjonalitet. De fleste i bandet har fortid som heltids musikere og har hver for seg vært med på å sette avtrykk i norsk musikkliv. 

Som Powersection har de holdt på i 25 år, og etter mange år som et rent coverband, ruller det nå egne låter ut av ermene, for å ikke si ut av instrumentene. Derfor var det ikke en dag for tidlig at det kom et album høsten 2017, og nye singler finner stadig veien til det store internettet. Powersection er alltid klar for å besøke nye og gamle scener for å øse av sine musikalitet og sitt gode humør. Verdens trenger mer glede og det har tidligere blitt advart om at en konsert med Powersection kan være avhengighetsskapende! Som plateanmelderen i «Bluesnews» så treffende oppsummerte: «Det er som sagt ingen grunn til a ga videre til en annen bar eller klubbscene om du skulle ramle over  Powersection live, for det er ikke tvil om at de kommer til a gjøre deg i godt humør med sitt handverk!»

------------

Sjekk mere om Powersection på www.powersection.com eller på deres Facebookgruppe. Du finner både albumet og singlene på Spotify og alle tilsvarende plattformer.

Management og booking: WeWa, Tlf. 95854846, wwangsmo@gmail.com

7 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page