top of page
  • Forfatterens bildeGrenland Blues og Roots Klubb

Stein Stokke & The Engine 19.01.2018

Stein Stokke er velkjent for sin sjelfulle, svært kraftige stemme, og sitt personlige munnspilluttrykk. Han er vel den eneste som også trakterer baryton (euphonium) i et bluesband Som mangeårig frontmann og grunnlegger av Solid Comfort og årelang erfaring i fronten av flere bluesband som From The Hip, Sugar Ann & Her Good Rocking Daddies, Rosenhill Bluesband m.fl., har han røttene dypt plantet i bluesens næringsrike jordsmonn og skriver de aller fleste låtene selv. . Med Stein foran en motor bestående av svært garvede bluesmusikere, garanteres det som vanlig en utadvendt, svett, svingende, sjelfull og rotekte blueskonsert.

The Engine er: Arve Lund – slideguitar, guitar, vocal Jan Eirik Hallingskog – bass Børre Arveng – drums

Arve Lund på diverse gitarer og sang blir applaudert for sin gitarstil og eminente slidegitarspill. Arve har spilt med Stein i mange sammenhenger opp gjennom årene, og har vært medarrangør på flere av hans låter. Arve er for mange kjent fra bla. Øratadom, From the Hip, Black & Blues m.fl.

Børre Arveng på trommer har vært Steins foretrukne trommis i mange år i Solid Comfort, og spiller også fast med Sandvika Storband. Børres uredde, nyskapende men samtidig stilsikre og særdeles stødige spillestil, har gjort ham til en foretrukken vikar innen mange musikksjangre.

Jan-Eirik Hallingskog på bass er en svært rutinert bassist. Kjent for å velge toner og anslag som passer til stil og låt, heller enn å briljere, har han opparbeidet et meget respektabelt omdømme, og vært bassist hos Amund Maarud, Loft, Sandvika Rock-Teater, Blues in A Cop m.fl.

CC: 200/250
4 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page