top of page
  • Forfatterens bildeGrenland Blues og Roots Klubb

Tommy Larsen og Quarter 16.12 - 2016

Spenn deg fast for en skjelden konsertopplevelse med blues fra det siste tiår. Det er ganske nøyakting 10år siden Tommy Larsen feiret sin 20årsdag med bluesfamilien i GBRK. Nå er det på tide å smelle igang de neste 10år med en skikkelig råtasskonsert!!!

Alle gode ting er TREti !!!

Quarter- er et bluesband for dem som liker sprut i lydbildet. Du får oppleve en frontmann som står med pompadouren og begge platåskoa godt plantet i bluestradisjonen. Men med et rocka uttrykk. Tommy Larsen har jobbet seg opp ett kraftig navn som en av de dyktigste crossover artistene som kommer fra Skien. Djevelsk god på gitar, knallband i ryggen og garantist for god stemning gjør dette til ett must for alle som liker blues, rock og soul.

Quarter har noe så sjeldent som sjel og hjerte i kombinasjon med dyktige teknikere på instrumentene sine og dette gjør igjen konserten til noe du ikke kan gå glipp av hvis du vil ha med deg ett av morgendagens store navn.

Bandet består av: Tommy Larsen- Gitar og Vokal Bjørn E Fosstveit- Bass ( spiller også med E76, Nova funk mf ) Stig Sjøstrøm. Trommer( spiller også med Daniel Eriksen og Vidar Busk mf ) Espen G. Gundersen- Orgel/Piano ( spiller også med Tre Sopranos, Come taste tha band mf. ) Tron Taalesen- Sax’er ( spiller også med Wee Willie Walker, Kid Anderson mf )
1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page